Om 3F Studio

D
Reklamefotograf

D
Produktfotograf

D
Portrettfotograf

D
Kursholder

Om oss

Vi i 3F Studio har mer enn 25 års erfaring i reklamebransjen med stor kompetanse på lysteknikk, kreativ bildemontasje og bildemanipulering i Photoshop som vi også underviser i bl.a. på Fotografskolen.

Ønsker du å lære mer om fotografi, lyssetting eller å få til det du vil med bildene dine i Photoshop?
Da kan du ta kontakt med oss for kurs (min. 10 pers.) eller se på siden med kursoversikt om det er satt opp dato for nye kurs.

Oppdragstyper

Reklamefoto

Et profesjonelt reklamebilde som viser produktet i sitt rette miljø og som skaper den rette stemningen er veldig viktig for å bli lagt merke til. Dette er også med på å få kunden til å føle en relasjon til produktet og skape et følt behov for nettopp ditt produkt.
Produktfoto

Sørg for at du har bilder som selger produktene dine og ikke bare viser dem. Et profesjonelt produktbilde vil vise kvaliteten på produktet og deg som leverandør mye bedre enn et dårlig bilde på en uryddig bakgrunn. Produktbilde som vises i nettbutikken skal skape en trygghet til produktet som kunden normalt ville fått med å ta og føle på det fysisk i en butikk.
Portrettfoto

Et portrettfoto av de ansatte hjelper kundene dine til å få et ansikt på den personen de har kontakt med. Ved å vise kunden hvem du er, så skaper du en bedre relasjon til kunden din.
Kurs og kompetanseheving

Invester i deg selv ved å ta et kurs, enten for å løfte hobbyen din til et nytt nivå eller til å kunne få til det du ønsker med bildene dine i Photoshop. Programmet som har uendelige og kreative muligheter. Se i menyvalget "Kurs & opplæring" til venstre på denne siden.